Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΚΗ ΚΚΔ ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

Πρόσκληση με αρ 02/2016
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ –«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ» ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.), έχοντας υπόψη:

- Tην αριθ. Υ5β/Γ.Π.οικ.156618 απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Καθορισμός του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας των Κέντρων Ημέρας του άρθρου 8 του Ν. 2716/99» όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει έως σήμερα.
- Την αριθ. 8Η /06-09-2016 απόφαση Δ.Σ σχετικά με την έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης ορισμένου χρόνου με δυο (2) Ψυχολόγους για το Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας –«Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου».
- Τον Εσωτερικό Κανονισμό της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.

ΚΑΛΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Όπως προβούν στην υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος για πρόσληψη με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης (οχτώ ωρών ημερησίως – πρωινό ή/και απογευματινό) με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Ψυχολόγου, στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας –«Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου»» της ΠΕΨΑΕΕ. Η μία θέση ψυχολόγου θα καλύψει ανάγκες λειτουργίας του Γραφείου Εναλλακτικών Δράσεων και η άλλη θέση θα καλύψει ανάγκες του Γραφείου Υποστήριξης της Απασχόλησης, ως Σύμβουλος Απασχόλησης.

 

Στο ΕΚΗ -«ΚΚΔ» λειτουργούν 2 γραφεία / υπηρεσίες:

Α. Γραφείο Υποστήριξης της Απασχόλησης (ΥΠΑΠ) & της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και
Β. Γραφείο Εναλλακτικών Δράσεων Επανένταξης (ΓΕΔΕ).

 

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ  ΘΕΣΗ  ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΑΡΙΘ. ΑΤΟΜΩΝ 
 1  ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ για το ΓΕΔΕ  ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ορισμένου χρόνου-ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (8 ΩΡΩΝ/ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ)  1
 2  ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ  ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ  ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ορισμένου χρόνου-ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (8 ΩΡΩΝ/ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ) 1

 

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 1

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΝΔΙΑΦ_ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ_02_2016_ΕΚΗ_ΚΚΔ




Print
1518 Rate this article:
No rating

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset