Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

Επανάληψη δημοσιότητας της αρ. 02/2016 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Επανάληψη  δημοσιότητας της αρ. 02/2016 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.),  έχοντας υπόψη:

 

α) την δημοσιότητα της αριθ. 02/2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πρόσληψη δύο ψυχολόγων με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πλήρους απασχόλησης ΣΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ –«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ» ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. και το άρθρο των τελικών διατάξεων αυτής.

β) Την μη ικανοποιητική συμμετοχή και υποβολή αιτήσεων στην πρόσκληση που έχει ως άμεση επίπτωση την  μειωμένη συγκρισιμότητα.

 

Αποφασίζει την Επανάληψη  δημοσιότητας της αρ. 02/2016 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με τους ίδιους όρους, προκειμένου να υπηρετηθεί η αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται η προσέλευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων υποψηφίων οι οποίοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα στη διαγωνιστική διαδικασία.

Μέσω της επανάληψης της δημοσιότητας  και της διεύρυνσης του χρονικού διαστήματος υποβολής αιτήσεων επιδιώκεται να γίνουν  γνωστοί οι όροι σε περισσότερους  ενδιαφερόμενους στην αγορά εργασίας.

Οι υποβληθείσες αιτήσεις υποψηφίων για τους δύο κωδικούς θέσης παραμένουν σε ισχύ και θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας.

 

Κατόπιν των ανωτέρω η υποβολή αιτήσεων – βιογραφικών  θα είναι αποδεκτή μέχρι και την  27/10/2016 ώρα 14:00 (καταληκτική ημερομηνία και της ταχυδρομικής παραλαβής)

 

 

Ο Πρόεδρος και Νόμιμος Εκπρόσωπος

 

 

                                                                                                          Μενέλαος Θεοδωρουλάκης


Απόφαση Επανάληψης Δημοσιότητας

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΝΔΙΑΦ_ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ_02_2016_ΕΚΗ_ΚΚΔ

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 1

ΑΙΤΗΣΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ 2






Print
2131 Rate this article:
No rating

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset