Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

Νέα Επανάληψη δημοσιότητας της αρ. 02/2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Αθήνα: 26/05/2017
Αριθ. πρωτ.: 3513

ΘΕΜΑ: Επανάληψη δημοσιότητας της αρ. 02/2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.), έχοντας υπόψη:
α) την δημοσιότητα της αριθ. 02/2017 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης έργου για με δυο (2) συμβούλους απασχόλησης - συμβούλους επαγγελματικών τοποθετήσεων για το Κέντρο Ημέρας «…στο κέντρο της πόλης» και το Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας –«Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» και το άρθρο των τελικών διατάξεων αυτής.
β) Την μη ικανοποιητική συμμετοχή και υποβολή αιτήσεων στην πρόσκληση που έχει ως άμεση επίπτωση την μειωμένη συγκρισιμότητα.
Αποφασίζει την Επανάληψη δημοσιότητας της αρ. 02/2017 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με τους ίδιους όρους, προκειμένου να υπηρετηθεί η αρχή του ελεύθερου ανταγωνισμού σύμφωνα με την οποία επιβάλλεται η προσέλευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων υποψηφίων οι οποίοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα στη διαγωνιστική διαδικασία.
Μέσω της επανάληψης της δημοσιότητας και της διεύρυνσης του χρονικού διαστήματος υποβολής αιτήσεων επιδιώκεται να γίνουν γνωστοί οι όροι σε περισσότερους ενδιαφερόμενους στην αγορά εργασίας.
Οι υποβληθείσες αιτήσεις υποψηφίων για τους δύο κωδικούς θέσης παραμένουν σε ισχύ και θα συμμετέχουν στην αξιολόγηση μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας.
Κατόπιν των ανωτέρω η υποβολή αιτήσεων – βιογραφικών θα είναι αποδεκτή μέχρι και την Παρασκευή 02/06/2017 ώρα 12:00 (καταληκτική ημερομηνία και της ταχυδρομικής παραλαβής)

Ο Πρόεδρος και Νόμιμος Εκπρόσωπος
Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Print
808 Rate this article:
No rating

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset