Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

1/2018 & 2/2018

Αθήνα, 26/10/2018

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε  στο άμεσο προσεχές διάστημα πρόκειται να καλύψει τη θέση ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης (έξι ωρών ημερησίως – πρωινό ή/και απογευματινό)  στο Οικοτροφείο «Αθηνά». Το Οικοτροφείο στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο στην οδό Κιλκίς 8, Κορυδαλλός.

 

Προς το σκοπό αυτό αρχικά θα κάνει χρήση των οριζομένων στα δημοσιευμένα τεύχη της διαγωνιστικής διαδικασίας και ειδικότερα των αναφερομένων στις «Τελικές διατάξεις» των τευχών:

 

  • 2/2018 «Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσληψη ΠΕ Ψυχολόγου στο Κέντρο Ημέρας… «στο κέντρο της πόλης»

&

  •  1/2018 «Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρόσληψη ΠΕ Ψυχολόγου στο Εξειδικευμένο Κέντρο Ημέρας –«Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου»

στα οποία αναφερόταν ότι «Ο δεύτερος και τρίτος στη σειρά τελικής κατάταξης υποψήφιοι, από το οριστικοποιημένο  υπογεγραμμένο πρακτικό αξιολόγησης, θα ενταχθούν στο δημιουργούμενο δυναμικό μητρώο δυνητικών εργαζομένων. Το μητρώο θα λειτουργήσει ως «δεξαμενή» βιογραφικών και σε αυτό αρχικά θα ανατρέχει ο φορέας για σύναψη σύμβασης προς αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων αναπλήρωσης κατά προτεραιότητα στις δομές. Η ισχύς του μητρώου με εκκίνηση το συγκεκριμένο κωδικό θέσης θα είναι διετής.».

 

Οι ενταγμένοι στο δυνητικό μητρώο επαγγελματίες από τα αναρτημένα οριστικά αποτελέσματα της κάθε πρόσκλησης θα ειδοποιηθούν από τον Συντονιστή του Οικοτροφείου προκειμένου να ορισθεί συνάντηση-συνέντευξη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί  με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της μονάδας.

 

 

                                                                                                  Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος

 

Μενέλαος Θεοδωρουλάκης


ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Print
984 Rate this article:
No rating

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset