Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

Ενημέρωση/Ανακοίνωση

Ενεργοποίηση Μητρώου Ψυχολόγων

Σώμα Ενημέρωσης /Ανακοίνωσης

Αθήνα, 10/01/2020

 

Αριθ. Πρωτ.3961

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε  στο άμεσο προσεχές διάστημα πρόκειται να καλύψει τη θέση ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου μερικής απασχόλησης (έξι ωρών ημερησίως – πρωινό ή/και απογευματινό)  στο Οικοτροφείο «Αθηνά». Το Οικοτροφείο στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο στην οδό Κιλκίς 8, Κορυδαλλός.

 

Προς το σκοπό αυτό αρχικά θα κάνει χρήση των οριζομένων στα δημοσιευμένα τεύχη της διαγωνιστικής διαδικασίας και ειδικότερα των αναφερομένων στις «Τελικές διατάξεις» του τεύχους:

 

Ø  4/2018 «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΑΘΗΝΑ» ΤΗΣ Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.»

 

στα οποία αναφερόταν ότι «Ο δεύτερος και τρίτος στη σειρά τελικής κατάταξης υποψήφιοι, από το οριστικοποιημένο  υπογεγραμμένο πρακτικό αξιολόγησης, θα ενταχθούν στο δημιουργούμενο δυναμικό μητρώο δυνητικών εργαζομένων. Το μητρώο θα λειτουργήσει ως «δεξαμενή» βιογραφικών και σε αυτό αρχικά θα ανατρέχει ο φορέας για σύναψη σύμβασης προς αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων αναπλήρωσης κατά προτεραιότητα στις δομές. Η ισχύς του μητρώου με εκκίνηση το συγκεκριμένο κωδικό θέσης θα είναι διετής.».

 

Οι ενταγμένοι στο από 24-1-2019 δυνητικό μητρώο επαγγελματίες (ΜΚ & ΜΘ) από τα αναρτημένα οριστικά αποτελέσματα της κάθε πρόσκλησης καλούνται από τον Συντονιστή του Οικοτροφείου προκειμένου να ορισθεί συνάντηση-συνέντευξη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο της μονάδας και τον Συντονιστή.

 

 

                                                                                                  Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος

Μενέλαος Θεοδωρουλάκης

Print
944 Rate this article:
5.0

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset