Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

Η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. συμμετέχει στο ψηφιακό φεστιβάλ «CONNECTED WE STAND»

Από Τρίτη 15 έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



CONNECTED WE STAND

 

Ένα ψηφιακό Φεστιβάλ με 15.000 εθελοντικές δράσεις!

 

 

Τo CONNECT YOUR CITY, πρόκειται να διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το φεστιβάλ «CONNECTED WE STAND» από την Τρίτη 15 έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, μέσα από την ομώνυμη εφαρμογή του. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει 15.000 εθελοντικές δράσεις, προάγοντας την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής των νέων, την αλλαγή νοοτροπίας μέσα από απλές καθημερινές πράξεις και την ένωση των ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, φύλου και ηλικίας.

 

Το CONNECTED WE STAND φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πανευρωπαϊκό θεσμό, ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη του ενεργού πολίτη ως ασπίδα για την κοινωνία και  τον εθελοντισμό. Παράλληλα, στόχος του είναι να διευρύνει ένα δίκτυο προβολής & προαγωγής του εθελοντικού κινήματος, με τη συμμετοχή & συνεργασία φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών.

 

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, του Δήμου Νέας Σμύρνης, του Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττικής και της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ». Παράλληλα, στο διάστημα 15 ημερών θα φιλοξενηθούν περισσότερες από 100 δράσεις και θα συμμετέχουν πάνω από 70 φορείς της Κοινωνίας των Πολίτων μεταξύ των οποίων οι:

ActionAid, Arsis, Art Thread, Circus, CSI Cyprus, Fabrica Athens, GIVMED, HandsUP, HIGGS, INTER ALIA, PEOPLE BEHIND, RECYCOM, ROES COOPERATIVA, Sport Management LAB, We4all, Wheeling2help, YOUBEHERO, Άλμα Ζωής, Άνοδος, Ανταποδοτική Ανακύκλωση Συσκευασιών, ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ, ΕΛΑΑ, Επέκεινα Χώρα, Ευρωπαϊκή Έκφραση, Κέντρο ημέρας «Ηλιοτρόπιο», Κέντρο Ημέρας «Λωτός» - Κωστής Μπάλλας, Σύλλογος «Μαζί για το παιδί», Μπορούμε, ΠΕΨΑΕΕ, ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, Σύλλογος «ΦΛΟΓΑ».

 

Το φεστιβάλ βρίσκεται υπό την επιστημονική επιμέλεια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, μέσω του εργαστηρίου Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής. Παράλληλα, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του φεστιβάλ συνδράμουν οι: Επέκεινα Χώρα, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΕΨΑΕΕ, GIVMED, Edify Kids, Kinitro, Recycom, Roes Cooperativa, Youbehero.

Print
982 Rate this article:
No rating

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset