Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.)

 ΚΑΛΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΑΘΗΝΑ»

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΠΕ - ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

3

α) Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νοσηλευτικής ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,

 

β) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή - Νοσηλεύτριας ή βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος Νοσηλευτή -Νοσηλεύτριας

 

γ) Ταυτότητα μέλους της Ένωσης Νοσηλευτών/τριών Ελλάδος (ΕΝΕ), η οποία να είναι σε ισχύ ή Βεβαίωση Ανανέωσης Εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) του τρέχοντος έτους ή Βεβαίωση εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ), σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4, παρ.5 του ν.3252/2004. (θα πρέπει να αναγράφεται στο βιογραφικό)

 

ΔΕ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

1

Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε) ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής

 

Η διαδικασία έχει το χαρακτήρα επείγοντος καθώς εκτάκτως αποχώρησαν Νοσηλευτές λόγω αποδοχής θέσεων σε Υπηρεσίες Υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας στο πλαίσιο της πανδημίας covid19.

 Ως εκ τούτου, γνωρίζουμε ότι:

καλούνται ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν μόνο Αναλυτικό Βιογραφικό στην ηλεκτρονική δ/νση:  aristidispetamis@pepsaee.gr

η σύμβαση θα είναι για χρονικό διάστημα έξι μηνών και μετά την θετική αξιολόγηση του εργαζόμενου θα συναφθεί σύμβαση αορίστου χρόνου.

Βαρύτητα αξιολόγησης θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας και ειδικότερα σε Ψυχοκοινωνικης Αποκατάστασης.

Οικοτροφείο «Αθηνά»

Το Οικοτροφείο «Αθηνά», αποτελεί την πρώτη μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης που οργανώνει η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. και που συστάθηκε στα πλαίσια του Ν. 2716/99. Πρόκειται για μονάδα υψηλού βαθμού προστασίας, σε 24ωρη λειτουργία, όπου φιλοξενούνται 15 άτομα με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και νοητική υστέρηση, με ανάγκες σε ένα περιβάλλον που μπορεί να τους προσφέρει ιατροφαρμακευτική υποστήριξη, θεραπεία και προοπτικές κοινωνικής ενσωμάτωσης. Σκοπός είναι να διασφαλιστεί η παραμονή τους στην κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων αυτών των ατόμων με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας. Το Οικοτροφείο στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο στην οδό Κιλκίς 8, Κορυδαλλός. 

Print
1297 Rate this article:
5.0

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset