Menu

Ανακοινώσεις-Προκηρύξεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αρ. 04/2021

ΠΡΌΣΚΛΗΣΗ

ΑΊΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  

Αρ. 04/2021

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.),  έχοντας υπόψη:

 

-  Την αριθ. Γ3β/Γ.Π.55526/11-11-2021 Υ.Α «Έγκριση από άποψη σκοπιμότητας για την κάλυψη δαπανών κλιμακίων φορέων Μονάδων Ψυχικής Υγείας στη Βόρεια Εύβοια».

- Τον συντονισμό της δράσης από την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ»: «Παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στην Βόρεια Εύβοια και το συντονισμό έξι (6) φορέων που παρεμβαίνουν με κινητές Μονάδες και δύο (2) φορέων σταθερά κλιμάκια που θα αναπτύξουν με χρηματοδότηση του Υπουργείου Υγείας  σε συγκεκριμένες περιοχές προκειμένου να στελεχωθούν οι διεπιστημονικές ομάδες οι οποίες θα παρέχουν ψυχοκοινωνική υποστήριξη στο γενικό πληθυσμό στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας»

- Τις διατάξεις του Ν. 4820/2021 (ΦΕΚ 130/Α/23.07.2021) και συγκεκριμένα ΚΕΦΑΛ. Γ’: ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID19- ΑΡ. 205 «Υποχρέωση επίδειξης πιστοποιητικού ή βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης» και αρ. 206 «Υποχρεωτικότητα εμβολιασμού» και την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ.52796, ΦΕΚ 3959/Β/ 27-8-2021 «Παρακολούθηση και τρόπος ελέγχου της συμμόρφωσης με την υποχρέωση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19»

 

Η Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. στο πλαίσιο της ανωτέρω δράσης θα αναπτύξει ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ καλεί ενδιαφερομένους για πρόσληψη διάρκειας 5 μηνών και η  πρόσκληση πραγματοποιείται  με την διαδικασία του κατεπείγοντος με  καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ως τις 29/11/21».

 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ-Β. ΕΥΒΟΙΑ: Λίμνη, Μουρτιάς, Δάφνη, Ρετσινόλακκος, Καλαμούδι, Δάμια, Παλαιοχώρι, Δρυμώνας, Χρόνια.

 

Διαμονή: θα διασφαλισθεί στην περιοχή από τον φορέα για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Οι θέσεις είναι ως ακολούθως:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

01

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

1

Μερική απασχόληση 4-6 ωρών. Εξαρτημένη εργασία ή εξωτερικός συνεργάτης

5 μήνες

02

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

1

Εξαρτημένη εργασία πλήρους απασχόλησης

5 μήνες

03

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

1

Εξαρτημένη εργασία πλήρους απασχόλησης

5 μήνες

04

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ

1

Εξαρτημένη εργασία πλήρους απασχόλησης

5 μήνες


Υποβολή αιτήσεων - βιογραφικών:

Οι ενδιαφερόμενοι για την συμμετοχή τους στην παρούσα πρόσκληση καλούνται να αποστείλουν ΜΟΝΟ Αίτηση συμμετοχής και αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μέχρι και την 30η Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 17:00

 

Η υποβολή είναι ΜΟΝΟ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για λόγους προστασίας και αποφυγής της διασποράς του covid19. Σε κάθε συμμετέχοντα θα αποστέλλεται ο αριθμός πρωτοκόλλου.

 

Αποστολή στο e-mail: info@pepsaee.gr και με θέμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘ. 4/2021 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Κωδικός θέσης………

Σημειώνεται ότι όσες αιτήσεις περιέλθουν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία και ώρα δεν θα συμμετέχουν στη διαδικασία.

Πληροφορίες παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τυχόν ερωτήματα για πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@pepsaee.gr αναγράφοντας στο θέμα: ΕΡΩΤΗΜΑ/ΤΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 04/2021.



Print
1358 Rate this article:
5.0

x
 Παλαιότερο αρχείο: ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 

                                                                

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

  

 


 

Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset